Internrevisorsutbildning- Bli en vassare internrevisor!
2024.12.06
09:00-15:00
ONLINE
Bli en vassare internrevisor!
Interna revisioner av ert livsmedelssäkerhetssystem är ett lagkrav för alla livsmedelsverksamheter. Det ställs även tydliga krav på detta för ett företag certifierat mot exempelvis ISO 22000, FSSC 22000 etc.
Denna utbildning syftar till att göra dig till en mer framgångsrik internrevisor och utöka din förmåga att tolka olika lag- och certifieringskrav.
Målet är att du efter genomgången utbildning ska kunna utföra effektiva och värdeskapande internrevisioner, som en del av de ständiga förbättringar som ofta krävs av verksamheten.
Utbildningen pågår under en dag och är öppen, dvs det kommer vara deltagare från olika företag. Så ta chansen att utbyta erfarenheter med andra inom branschen och lära av varandra!
Målet med utbildningen är att du blir en värdefull drivkraft i företagets livsmeelssäkerhetssystem och känna dig säkrare i ditt arbete som internrevisor.
Utbildningen omfattar bland annat:
- Syftet med och mål med interna revisioner
- Revisionsmetodik
- De olika momenten; förbereda, planera, genomföra, rapportera, följa upp
- Tolkning av certifieringskrav och standarder
- Avvikelser och korrigerande åtgärder
- Rollen som intern revisor
Teori varvas med praktiska exempel och tips, gemensamma diskussioner samt övningar.
Öppen utbildning ONLINE
Utbildningen vänder sig till dig som kanske är ny som internrevisor på ert företag. Eller kanske har du mer erfarenhet men vill utvecklas och bli ännu bättre?
Målet är att ni efter genomgången utbildning ska kunna utföra effektiva och värdeskapande internrevisioner, som en del av de ständiga förbättringar som ofta krävs av verksamheten.
Pris: 6.990 kr ex moms.
Utbildningen sker online via Microsoft Teams.
Utbildare: Utbildningen leds av Camilla Carlsson som har över 15 års erfarenhet som internrevisor i livsmedelsbranschen.
Kontakta oss för anmälan eller mer information!
Vem bör gå?
Utbildningen vänder sig till dig som redan är eller planerar att bli intern revisor med fokus på livsmedelssäkerhet. Exempelvis interna revisorer, personal från kvalitet, auditörer för kundrevisioner etc.