Leverantörsbedömning- Bli en vassare auditör!

2022-09-28

10:00-15:00

ONLINE

Bli en vassare auditör!

Många företag har svårt att bedöma sina leverantörer och värdera den information som inhämtas via exempelvis enkäter eller audits. Denna fördjupande kurs fokuserar på genomförandet av proffsiga och effektiva audits samt påbyggnad av dina kunskaper inom leverantörsutvärdering.

Leverantörsbedömning är A och O för alla livsmedelsföretag, oavsett om man är producent eller importör av färdiga produkter. Det ställs även tydliga krav på detta för ett företag certifierat mot exempelvis BRC, ISO 22000, FSSC 22000, IFS, System för säkra kosttillskott mot konsument etc.

Denna fördjupande utbildning syftar till att göra dig till en mer framgångsrik auditör och utöka din förmåga att bedöma och utvärdera leverantörer.

Målet är att du efter genomgången utbildning ska kunna utföra effektiva och värdeskapande audits och bli tryggare i din roll inom leverantörsbedömning.

Utbildningen omfattar bland annat:

  • Tolkning av certifieringskrav och standarder
  • Revisionsmetodik
  • De olika momenten; förbereda, planera, genomföra, rapportera, följa upp
  • Avvikelser och korrigerande åtgärder
  • Ansvar och rollen som auditör

Teori varvas med praktiska exempel och tips, gemensamma diskussioner samt övningar.

Öppen utbildning ONLINE

Utbildningen sker online via Microsoft Teams. Inbjudan till eventet och mer praktisk information skickas ut till anmälda deltagare närmare kursstart.

Utbildningen pågår under en dag och är öppen, dvs det kommer vara deltagare från olika företag. Så ta chansen att utbyta erfarenheter med andra inom branschen och lära av varandra!

Pris: 5.490 kr ex moms. 

Utbildare: Utbildningen leds av Camilla Carlsson som har över 15 års erfarenhet inom livsmedels- och hälsobranschen.

Kontakta oss för anmälan eller mer information!

Vem bör gå?

Kursen vänder sig till dig som är igång och arbetar med leverantörsbedömningar men som behöver utveckla dina kunskaper inom området. Den är också lämplig för dig som tidigare gått Ceduoakademins grundläggande utbildning inom leverantörsbedömning.

Vill du veta mer?

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.