HACCP

HACCP 

Vi erbjuder HACCP- utbildningar som skräddarsys efter er bransch. Syftet är att skapa förståelse för grunderna inom HACCP (Hazard analysis of critical control points) och hur man ska arbeta med principerna i praktiken. Kursen är en heldag och innefattar bland annat:

  • HACCP – bakgrund och teori
  • Lagstiftning och ansvar
  • HACCP-arbetet
  • Produktbeskrivning
  • Leverantörsbedömning och inköp
  • Riskbedömning
  • HACCP-gruppens arbete
  • Uppföljning

Teori varvas med praktiska övningar i mindre grupper då man får öva på att arbeta enligt HACCP- principerna i form av simulerade ”case”. Kursen vänder sig till både importörer och tillverkare.

Vi är noga med att alltid föra en bra dialog med uppdragsgivaren för att forma utbildningen på rätt sätt och utifrån angivna önskemål.

Denna kurs kan erbjudas både som grundläggande eller mer fördjupande som motivationsutbildning, beroende på vilket behov och vilka förkunskaper ni besitter.

VEM BÖR GÅ?

Produktionspersonal, inköp, kvalitet, produktutveckling etc. i livsmedelsindustri eller importföretag. Personal som hanterar livsmedel i andra verksamheter t.ex. butik, bageri och restaurang. 

Vill du veta mer?